Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

Ο εκβιασμός του προκλητικού Θεοχάρη

Κεσκεσέ Θεοχάρης; Και Χάρης και Θεοχάρης το πακέτο. Δεν τον γνωρίζουν εκατομμύρια Έλληνες. Κι όμως το άτομο έγινε γκραν σουξέ πρωτοσέλιδος. Ραδιόφωνα και κανάλια βαράνε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ για πάρτη του. Όλες οι εφημερίδες για τη χάρη του, του Χάρη του Θεοχάρη. Του άγνωστου. Του αφίρματου.

Είναι, λέει, μάλλον ήταν Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων. Δηλαδή; Αυτό. Δεν λένε τα μήντια τίποτα άλλο. Μα, ποιος είναι ο άνθρωπος και ποια δουλειά έκανε, ποιος ο τομέας ευθύνης του. Δεν λένε. Αρκεί ότι έγινε παιχνίδι μαζύ του. Και για τα παιχνίδια ψοφάνε τα ΜΜΕ.
Του είπανε του Χάρη του Θεοχάρη να παραιτηθεί. Κι όχι τώρα που παραιτήθηκε. Τον πιέζανε να πάει στο καλό, ειδικά ο Στουρνάρας. Κι αυτός ενώ τελικά παραιτήθηκε, όπως του το ζήτησαν, έκανε τη δήλωση που μόνο ένας Χάρης Θεοχάρης θα έκανε: «Δεν έχετε το ανάστημα να μου ζητάτε παραίτηση». Αυτός, όμως, είχε το ανάστημα να παραιτηθεί, όπως του συνέστησαν.
Παρακάτω. Βεβαίως έχει παρακάτω. Την ουσία του έργου που κανένας μπάμιας δεν την έχει πιάσει παρ’ ότι οι πάντες πολυασχολούνται με τον πρώην σεκρετέρυ. «Θα μιλήσω αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει» είπε επίσης ο κύριος Θεοχάρης. Ώπα, ρε!
Κάτι έχει να πει ο εν λόγω. Και απειλεί γι’ αυτό. Κάτι έχει να αποκαλύψει. Και, βέβαια, δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό του, π.χ. για την πεθερά του. Θα ανοίξει το στόμα του και θα αναφερθεί για κάτι που αφορά το κοινωνικό σύνολο. Δεν θα το βγάλει στη φόρα όμως, αν τον καλύψουν. Δεν θα μιλήσει γι’ αυτά που ξέρει, γι’ αυτά που βίωσε σχετικά με τα νταραβέρια των τροϊκανών με κάποιους κυβερνητικούς, αν τον καλύψουν. Αν, δηλαδή, πουν ότι είναι καλός άνθρωπος και έκανε καλά τι δουλειά του.
«Εκβιάζει», δηλαδή, ο Χάρης Θεοχάρης. Να πείτε ότι εγώ ήμουν οκεϋ και μόνον τότε το στόμα μου θα το κρατήσω κλειστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.