Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ – κυβερνάει πάντα αυτό!!!!

“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ – ενωμένο, δυνατό!”. Παραμύθια. Το κανονικό, δηλαδή το αληθινό σλόγκαν είναι “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ – κυβερνάει πάντα αυτό!”. Ειδικά αν την μαγειρέψουνε τη δουλειά με τον Σύριζα, τότε ακόμα πιο ενωμένο και δυνατό θα είναι το παληό, το ιστορικό, το πάντα λαμογιάρικο ΠΑΣΟΚ.

Μιλάμε σοβαρά. Το ΠΑΣΟΚ, εκείνο του Ανδρέα Παπανδρέου, κυβερνάει ακόμα, όχι το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, ούτε το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Οι γάτες του ΠΑΣΟΚ που μπουκάρησε από το 1974 έχουν ξεκινήσει ήδη τα κολλητηλίκια με τους ψάρακες του Σύριζα, που βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός.
Τα 'χουμε πει. Τα βλέπουμε ότι ο Σύριζα είναι κολλημένη βελόνα. Δεν ανεβαίνει προς τα επάνω. Δεν τσιμπάει. Δυο χρόνια από τις εκλογές με μία κυβέρνηση που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στους φόρους και γενικά στα αντιλαϊκά μέτρα και η αντιπολίτευση δεν παίρνει τα επάνω της. Κι έρχεται το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που ρίχνει ακόμα πίσω τον Σύριζα. Ήταν επόμενο να μπουν στο παιχνίδι “τα παιδιά του Ανδρέα” στο διαλυμένο σήμερα ΠΑΣΟΚ.
Διαλυμένο το ΠΑΣΟΚ, όμως όχι διαλυμένοι οι παικταράδες του ΠΑΣΟΚ που 40 χρόνια κυριάρχησαν με το παραμύθι Εμείς είμαστε σοσιαλιστές, θέλουμε την αλλαγή και αντίπαλός μας είναι η Δεξιά. Το απόλυτο παραμύθι. Ότι είναι αντιδεξιοί αυτοί που στην πράξη ήταν πιο δεξιοί από τους νεοδημοκράτες.
Άντε πες σ' ένα γάβρο ότι είσαι ίδιος με τον βάζελο. Θα σε βρίσει. Έχει καμμία διαφορά ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό; Βεβαίως έχει. Άλλο όνομα. Δεν έχουν το ίδιο όνομα. Λίγο είναι αυτό; Και έχουν διαφορετικά χρώματα. Δεν υπάρχει επί της ουσίας τίποτα άλλο που να ξεχωρίζει τις δύο δημοφιλέστατες ομάδες. Κι όμως ο βάζελος σου λέει ότι Εγώ ζω σ' άλλο κόσμο, καμμία σχέση με τον γάβρο.
Το ίδιο και ο πασόκος. Ο Σκανδαλίδης, ο Ρέππας και σία, όλοι αυτοί που κουβαλάνε το παληό ΠΑΣΟΚ. Τι σχέση έχουμε με τη ΝΔ, σου λένε. Να κάνουμε χωριό με τον Σύριζα. Πήρες πρέφα οι μάγκες; Πέθανε το ΠΑΣΟΚ, όμως όχι το παραμύθι του. Τι μαλακίες, λοιπόν, είναι αυτές με την Ελιά; Να φυτέψουμε την Ελιά για να πάει μπροστά η κεντροαριστερά. Όχι, κύριε Βαγγέλη. Θα βάλουμε μπροστά τον Σύριζα για να πάει μπροστά η Αριστερά. Θα ξαναπαίξουμε τον ίδιο δίσκο από την άλλη πλευρά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.