Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

Στήνεται επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για bank run και Grexit για να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές


38Η κοινωνία να μην παγιδευτεί στα σχέδια νοσηρών μυαλών, επικίνδυνων ανθρώπων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.
Ένα επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για bank run και Grexit στήνεται στην Ελλάδα με στόχο να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές.
Στήνεται ένα σχέδιο, όπου θα παρουσιαστεί ως εθνικός κίνδυνος εκτροπής και κατάρρευσης της Ελλάδος και της οικονομίας.
Σύμφωνα με πηγές δεν είναι σαφές αν ενορχηστρώνεται από συμφέροντα ή έχει εμπλοκή και η κυβέρνηση ή είναι συνδυασμός και των δύο αλλά όπως αναφέρει κορυφαίος παράγοντας «οι 180 βουλευτές δεν μπορούν να βρεθούν.

Ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι 180 βουλευτές είναι να προκληθεί χάος, να προκληθεί πανικός, οι πολίτες να αισθανθούν ότι απειλούνται οι καταθέσεις τους και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.
Αν αυτό το παραμύθι πείσει ορισμένους αναποφάσιστους Ανεξάρτητους βουλευτές ή Ανεξάρτητους Έλληνες να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε εκεί που ήταν αδύνατο να βρεθούν οι 180 βουλευτές….θα βρεθούν οι 180 βουλευτές».
Με βάση πηγές σε ξένο broker είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι ενορχηστρώνεται σχέδιο πανικού στην Ελλάδα.
Διερευνώντας το θέμα και συνομιλώντας με στελέχη ξένων οίκων, όπως Barclays, Morgan Stanley και J P Morgan αναφέρθηκε ότι φοβούνται τον κίνδυνο…εκτροπής της Ελλάδος.
Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπάρχουν hedge funds που αν υπάρξει σοβαρή κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσαν να ρευστοποιήσουν 600 ή 800 εκατ μετοχές τραπεζών προκαλώντας νέο κραχ στο χρηματιστήριο.
Το ερώτημα είναι υπάρχει σχέδιο πανικού που θα δημιουργήσει την εντύπωση ότι η Ελλάδα καταρρέει, να φοβηθούν οι πολίτες, να αρχίσουν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους και μαζί με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου και τον διάχυτο φόβο για Grexit….οι βουλευτές τελικώς, αλλάξουν άποψη και αντί να ψηφίσουν κατά του Προέδρου να ψηφίσουν υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας;
Κορυφαίος Έλληνας τραπεζίτης δεν κρύβει την αγωνία του, το φόβο του μήπως κάποια παράκεντρα εξουσίας προκαλέσουν χάος.
«Αδυνατώ να πιστέψω ότι με εντολή Σαμαρά θα μπορούσε να σχεδιαστεί η εκτροπή, το χάος και η καταστροφή.
Όσοι παίξουν με την φωτιά θα καούν, όσα νοσηρά μυαλά σκεφτούν να υλοποιήσουν ένα τέτοιο επαίσχυντο σχέδιο καταστροφής εις βάρος της πατρίδας θα είναι υπόλογοι και υπεύθυνοι για την καταστροφή.
Αν υπάρχει κέντρο εξουσίας, όπου σε συνεννόηση με κάποιους έμπιστους ξένους και κάποιο πρόθυμο θεσμικό παράγοντα όπως τραπεζίτη αποφασίσουν να σπείρουν τον πανικό προκαλώντας χάος τότε η χώρα θα έχει καταλυθεί και η χώρα θα αξίζει να καταρρεύσει αναφέρει ο κορυφαίος τραπεζίτης.
«Ανησυχώ για την χώρα μου και την τράπεζα, τους υπαλλήλους και τους πολίτες αλλά πιστεύω ότι η ΕΚΤ δεν θα αφήσει να εκτραπεί η κατάσταση, δεν θα αφήσει να προκληθεί χάος».
Η κοινωνία να επιδείξει ψυχραιμία σε ότι δυνητικά μπορεί να συμβεί το επόμενο διάστημα.
Υπό τον φόβο και τον πανικό μόνο καταστροφές μπορεί να υπάρξουν όχι πρόοδος.
Οι τράπεζες είναι ασφαλείς καθώς εποπτεύονται άμεσα από την ΕΚΤ και το ευρωσύστημα θα είναι δίπλα στις ελληνικές τράπεζες άρα οι καταθέτες είναι 100% εξασφαλισμένοι ουσιαστικά και όχι για το θεαθήναι.
Η κοινωνία να μην παγιδευτεί στα σχέδια νοσηρών μυαλών, επικίνδυνων ανθρώπων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.
bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.