Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Λουκάς Τζανής: Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ είναι υπόθεση όλων μας…



   Ο Λουκάς Τζανής και στελέχη του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ στην Λαϊκή του Αγίου Αντωνίου (27-3-2014)

Κοντά στους πολίτες  ο Λουκάς Τζανής, ο οποίος χτες Πέμπτη 27-3-2014 το πρωί με στελέχη και μέλη της Δημοτικής κίνησης «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ»  έκανε έντονη την παρουσία του στην Λαϊκή του Αγίου Αντωνίου (οδός Περραιβού). Ο Δήμαρχος μίλησε με νοικοκυρές, με παραγωγούς και με συμπολίτες μας, εφ όλης της ύλης...
Για την δύσκολη επιλογή πως θα γεμίσει το καρότσι με λιγότερα χρήματα, αλλά και για τα παράπονα  των κατοίκων για  θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του. Καμένες λάμπες που δεν αλλάζουν γρήγορα, ο κάδος που είναι κοντά στο σπίτι και πρέπει ν’ αλλάξει, δέντρα που πρέπει να κοπούν και πολλά άλλα... Βασικό θέμα όλων η ανεργία, κάθε νοικοκυρά είχε άντρα, παιδί , ανίψι άνεργο και η  ανασφάλεια και ανυπομονησία κυριαρχούσε στα κάποτε ανέμελα πρωινά στις Λαϊκές. Υπήρχαν και δημότες όμως που έλεγαν στο Δήμαρχο ότι κατανοούν τα προβλήματα  που έφερε το Μνημόνιο, και φώναζαν κάνε ότι μπορείς Δήμαρχε, κάνε το καλύτερο…
Στη σκιά των τελευταίων προεκλογικών συζητήσεων, και με όπλο  τα νοικοκυρεμένα οικονομικά του Δήμου, το μεγάλο κοινωνικό έργο , την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για τα μεγάλα έργα που ξεκινούν,  ο Δήμαρχος της πόλης μας, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την έξοδο του στην κοινωνία και στις γειτονιές της  πόλης μας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ενημερώνω»  που έχει δρομολογηθεί εδώ και καιρό!
Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται  περιοδείες με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά με βασικό στόχο την λεπτομερή  ενημέρωση των ανέργων και των ευπαθών ομάδων για όλες τις κοινωνικές δομές τους Δήμου μας.
Ταυτόχρονα κλιμάκια της Δημοτικής Κίνησης «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» με επικεφαλής υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα αρχίσουν να επισκέπτονται τις γειτονιές  στη Δραπετσώνα και στο Κερατσίνι, θα  συνομιλούν με τους πολίτες και  θα τους ενημερώνουν για το ρεαλιστικό πρόγραμμα του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ  για να γίνει η επόμενη πενταετία, πενταετία «ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.