Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

Δήλωση ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Αγαπημένοι συμπολίτες μας του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας
Πριν από 8 χρόνια μια παρέα φίλων ξεκίνησε μια παρέμβαση που έμοιαζε με ένα όμορφο ταξίδι στο χώρο του Δήμου μας.
Η παρέα αυτή μεγάλωσε, γιγαντώθηκε και στις εκλογές του 2006 πέτυχε ένα εντυπωσιακό - για τα δεδομένα και τις συγκυρίες της εποχής εκείνης - ποσοστό που ξεπέρασε το 16%.
Μετά από 4 χρόνια η παρέα αυτή άνοιξε την αγκαλιά της και δέχθηκε άκριτα όσους ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί της, και κατόρθωσαν να πάρουν το τιμόνι του Δήμου μας. Καταφέραμε να πετύχουμε 35% στον Α’ γύρο και 57% στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.
Στην πορεία αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να ανακόψουν την παρέμβασή μας στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Καπηλεύτηκαν την εμπιστοσύνη μας,  έβαλαν τρικλοποδιές και σήκωσαν εμπόδια . Παρ’ όλα αυτά,  αυτοί που μείναμε σφίξαμε τα δόντια και συνεχίσαμε. Παραδέχομαι τις δικιές μου προσωπικές ευθύνες για τις επιλογές αυτές, όμως δεν εγκατέλειψα τον αγώνα για την πόλη μας και πετύχαμε σημαντικά έργα, τα οποία είναι αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή μας.
Πέρα από το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου που επιχειρήθηκε να παραμεριστεί και την έντονη προσπάθεια των υπαλλήλων που απαξιώθηκε, ο Δήμος μας έχει λαμπρές προοπτικές και φωτεινό μέλλον.
Στις εκλογές αυτές αν και επικρατήσαμε στον Α’ γύρο με 19% οι πολίτες δεν επιδοκίμασαν την πρότασή μας και σε αυτό συνετέλεσε και η λυσσαλέα επίθεση αυτών που μας πρόδωσαν και του δημοτικού κατεστημένου.
Επιλέχθηκε  ο Χρήστος Βρεττάκος και ο Άλλος Δρόμος να συνεχίσει να ταξιδεύει την πόλη μας. Οι σταθμοί του ταξιδιού που μας προτείνει δεν είναι  ίδιοι με τους δικούς μας. Επειδή  στο πλοίο αυτό  επιβαίνουμε και ταξιδεύουμε όλοι μας, είμαστε υποχρεωμένοι και να τον βοηθήσουμε αλλά και να επιβλέπουμε. Γιατί ο προορισμός είναι και δικός μας και το ταξίδι καθορίζεται από τη θέληση και το συμφέρον των πολιτών.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες που συμμετείχαν μαζί μας με ήθος, με αγωνιστικότητα και εμπιστοσύνη στην κοινή μας προσπάθεια και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για την πόλη μας. Γιατί ο προσωπικός, ανιδιοτελής αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και ο πιο καθοριστικός στις καθημερινές ανατροπές.
Εύχομαι στο Χρήστο Βρεττάκο καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.