Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

Εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών & χορηγών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας



Το βράδυ της 19ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών & χορηγών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου της Δραπετσώνας.
Ήταν μια τιμητική βραδιά, κατά την διάρκεια της οποίας παρέλαβαν τα βραβεία τους εθελοντές και χορηγοί μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεμνότητας , άνθρωποι
της προσφοράς από διαφορετική σκοπιά αλλά συνοδοιπόροι στον αγώνα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η εθελοντική προσφορά είναι το ίδιο σημαντική , είτε από το περίσσεμα , είτε από το υστέρημα,  είτε σε είδος , είτε σε χρόνο έχει μεγάλη αξία .
Η προσέλευση των βραβευομένων, των φορέων της πόλης μας ,αλλά και του κόσμου ήταν μεγάλη.
Μια εκδήλωση κατά γενική ομολογία απόλυτα επιτυχημένη, προσεγμένη και ευχάριστη, όπου κατά την διάρκεια της οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τη μουσική του συγκροτήματος αμεα ΑΕΡΙΚΑ, τα εδέσματα και το κρασί τους, (ευγενής χορηγία ) αλλά και συγκινήθηκαν , χάρηκαν, συζήτησαν και βέβαια πληροφορήθηκαν το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας μας, τις δομές και τα προγράμματα  που προσφέρουν στο κοινό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών Πειραιά και Νικαίας, αιδεσιμολογιότατος πατέρας Νικόλαος και ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Μαρίνος, η βουλευτής του Σύριζα κα. Βαμβακά Τζένη, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Δήμου μας με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης Λουκά Τζανή και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και οικοδέσποινα της εκδήλωσης, κα. Σενικίδου Μαρία, κοινό,  χορηγοί, εθελοντές και πλήθος κοινού.
Ενδεικτικά αναφέρουμε φορείς που παρευρέθησαν με εκπροσώπους τους.
Γιατροί του κόσμου, φαρμακοποιοί του κόσμου,  Σκλαβενίτης  ΑΕΕ,
Μπορούμε,  Γραμμή Ζωής -SILVER ALERT, ΟΛΠ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, PIETRIS CATERING ( χορηγός της εκδήλωσης ) OLYMPING CATERING, EVEREST, εθελοντές γιατροί, διαγνωστικό ΑΛΚΜΑΙΩΝ, εθελοντές της Παιγνιοθήκης, εθελοντές αιμοδότες, εθελοντές των ΚΑΠΗ, εθελοντές πολιτικής προστασίας, ομάδα αλληλεγγύης Παύλου Φύσσα κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.