Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

Το «καυτό SMS» που έστειλε η κάλπη…

του Αριστοτέλη Βασιλάκη
 
Παρά το γεγονός ότι οι ευρωεκλογές συνήθως  ταυτίζονται με την έννοια της «χαλαρής ψήφου», το μήνυμα που αναδείχθηκε από τις κάλπες της προηγούμενης Κυριακής ήταν κάτι παραπάνω από σαφές.
Οι πολίτες έδειξαν ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη δυσφορία τους για την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια και που φαίνεται να έχει εξαντλήσει πλέον τα όρια ανοχής της κοινωνίας. Ταυτόχρονα, όμως, και σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής για την πορεία της χώρας και της οικονομίας, η ελληνική κοινωνία έδειξε ότι δεν θέλει  επιστροφή στο κλίμα ακυβερνησίας που επικράτησε το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Ο Ελληνικός λαός, ζήτησε σταθερότητα, σύμπνοια και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η κοινωνία αναζητά τη σύνθεση των απόψεων μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης . Θέλει τον πολιτικό κόσμο της χώρας ενωμένο σαν μια γροθιά για να διεκδικήσει τα αιτήματα της χώρας σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.
T’ αποτελέσματα των Ευρωεκλογών υπέδειξαν ΕΠΙΣΗΣ στα κόμματα, ότι οι ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ κυβερνήσεις τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αποτελούν όνειρο απατηλό. Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επόμενες εθνικές εκλογές θα πρέπει να συγκυβερνήσει … Και μάλιστα η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να είναι ΜΑΚΡΑΝ η πιο ισχυρή κοινοβουλευτικά, απ’ όλες τις προηγούμενες πολυκομματικές κυβερνήσεις… Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.