Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

"Ξέρω ποιος σκότωσε τα μέλη της Χ.Α."


Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει, μέσα από το διαβιβαστικό της αστυνομίας για την πρωτοφανή υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, η υπόθεση της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013. 


Στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό την επομένη της δολοφονίας των μελών της Χ.Α. και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή. 



Ο Παλαιοκώστας πίσω από την απόπειρα απαγωγής του Μαρτίνου

Από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι ο Βλαστός παρακολουθούσε υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας με σκοπό την απαγωγή του από το κέντρο της Αθήνας. Επίσης, ο Βασίλης Παλαιοκώστας ήταν σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βλαστό, ο οργανωτής της απόπειρας απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου, στις 12 Δεκεμβρίου 2013, στη Βούλα. Κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου συγγενούς του στις φυλακές όπου κρατείτο, όταν ρωτήθηκε αν εκείνος ήταν πίσω από την αποτυχημένη απόπειρα απάντησε πως όχι, αλλά ήξερε ότι ήταν άνθρωποι του καταζητούμενου ποινικού-τρομοκράτη Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας αναφέρεται η οργάνωση δολοφονίας του δικηγόρου Πέτρου Μαντούβαλου, από μέλη της συμμορίας του βαρυποινίτη, κατ' εντολή κατηγορουμένου για διακίνηση τόνων κοκαΐνης, χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν υπό σχεδιασμό.

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.