Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Παπανδρέου ήξερε τα πάντα πριν τις εκλογές του 2009!!!



Ο Αλμούνια είχε ενημερώσει όλα τα κόμματα για την οικονομική κατάσταση της χώρας. ΙΔΟΥ το έγγραφο!!!

Από τον Ιανουάριο του 2009 ήταν ενήμερος ο Γ. Παπανδρέου για την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Αυτό αποκαλύπτεται από έγγραφο το οποίο είχε σταλεί στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας από την ελληνική πρεσβεία στο Βέλγιο στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009.

Στο έγγραφο σημειώνεται πως ο επίτροπος Αλμούνια είχε ενημερώσει όλα τα κόμματα που θα συμμετείχαν στις εκλογές για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Συνεπώς, όταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αναφώνησε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Θεσσαλονίκη «λεφτά υπάρχουν», γνώριζε πολύ καλά ότι «δεν υπάρχουν»...
Η «νέα Ελλάδα» ή η «νέα Μεταπολίτευση», όπως θέλετε πείτε το αν έχει μια ελπίδα να πετύχει, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο Γιώργος να απουσιάζει…
Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία ένας πολιτικός σε τόσο σύντομη διαδρομή στην εξουσία κατάφερε να διαλύσει τα πάντα και να ισοπεδώσει ότι βρήκε στο πέρασμα του, με τόσο άγαρμπο και απολυταρχικό τρόπο. Το Σύνταγμα «πήγε περίπατο», ένα σωρό φορές, παραβιάστηκε και λεηλατήθηκε πολλάκις, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις κορυφαίων συνταγματολόγων αλλά και των ανώτατων δικαστικών λειτουργών της χώρας.
Η εθνική ανεξαρτησία της χώρας σε οικονομικό επίπεδο παρεδόθη στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Γιώργος Παπανδρέου υλοποίησε κατά γράμμα τις εντολές που του δόθηκαν και μετεξέλιξε την χώρα μας σε ένα κράτος αποδυναμωμένο γεωπολιτικά,  έχοντας έναν ρόλο προτεκτοράτου, μειωμένης όμως αξίας, αφού και τα χρυσαφικά του θα έχει ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ και έχει απεμπολήσει κάθε δυνατότητα διπλωματικής ευελιξίας.
Τον Οκτώβριο του ’81 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήλθε στην εξουσία με το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και με ενδυματολογικό σύμβολο το ζιβάγκο. Κοντά τριάντα χρόνια μετά ο γιος του Γιώργος με ενδυματολογικό σύμβολο το ποδηλατικό και το κωπηλατικό κολλάν, απέκτησε το αξίωμα του πρωθυπουργού με τις ίδιες παραπλανητικές και τακτικές. Μόνο που ο Γιώργος δεν είναι Ανδρέας και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες οι Έλληνες να διαγράψουν από το νου τους το σύνθημα, αλλά και να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια αποικία των ξένων.
Η Ελλάδα του Γιώργου Παπανδρέου δεν ανήκει στους Έλληνες, όπως έλεγε ο Ανδρέας, αλλά έχει υποθηκευτεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η συγκεκριμένη υποθήκη δεν είναι μόνο οικονομικού χαρακτήρα. αλλά αφορά όλους τους τομείς του Ελληνικού κράτους, όπως είναι ο εθνικός πλούτος, ο κοινωνικός ιστός και η εξωτερική πολιτική, δηλαδή τα εθνικά μας θέματα….
Ότι ο πατέρας έχτισε, ο γιος το γκρέμισε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.